Permanent beauty by Ashley

Home Treatments Permanent beauty by Ashley
Permanent beauty by Ashley
One-By-One Wimperextentions
Deze individuele haartjes worden 1 voor 1 op uw eigen wimpers geplaatst met een speciale lijm. Afhankelijk van uw eigen haargroei, blijven de haartjes 4 weken zitten. deze techniek is bedoeld voor mensen die verlenging van de wimpers willen, en gaan voor een natuurlijke look. Het plaatsen van een nieuwe set One- by- One wimperextentions duurt ongeveer 1.5 uur.

Volume Wimperextentions
Bij de Volume Wimperextensions worden er meerdere synthetische haartjes op de eigen wimperhaar geplakt met een speciale lijm. Deze nep haartjes kunnen variëren in dikte en lengte waardoor er een vol natuurlijk effect wordt gecreëerd. Je ziet geen aanhechting omdat de extensions aan je eigen wimperhaartjes worden geplakt. De wimperextensions blijven ongeveer 3 tot 5 weken zitten.

Ombrepowder Brows
Bij Ombré Powder brows worden de wenkbrauwen zachtjes ingeschaduwd. De aanzet van de wenkbrauwen wordt lichter ingeschaduwd met naar buiten toe donkerder waardoor er een mooie overgang wordt gecreëerd en het een strak natuurlijk en zacht wenkbrauw effect geeft. Vergelijkbaar met als de wenkbrauwen worden ingekleurd met poeder. Na ongeveer 1,5 jaar dient het weer opgefrist te worden.

Permanent Eyeliner
Een Permanent Eyeliner geeft je ogen een vollere en heldere oogopslag. U kunt er voor kiezen om alleen een boven eyeliner te laten zetten of onder en boven, of alleen een onder eyeliner. Hoelang de pigmentatie blijft zitten is bij iedereen verschillend. De eyeliner blijft ongeveer 3 tot 5 jaar mooi zitten. 

Prijs lijst