Oxygen Facial treatment

Home Treatments Oxygen Facial treatment
Oxygen Facial treatment
Wat is oxygen facial treatment ? 

Sterren als Madonna, Katy Perry, Justin Timberlake, Naomi Campbell, Kim Kardashian, Jennifer Aniston, Victoria Beckham en nog vele andere genieten al jaren van zuurstof behandelingen om hun huid op natuurlijke wijze jong te houden.

De huid is een van de grootste organen van het lichaam en speelt een belangrijke rol in ons immuunsysteem. Wie er mooi wil uitzien, moet de huid dus goed verzorgen.

Zuurstof beschermt de menselijke cellen tegen vroegtijdige veroudering en degeneratie. Al vanaf ons vijfentwintigste levensjaar wordt de zuurstoftoevoer naar de huid duidelijk slechter en verliest dit orgaan in sommige gevallen zelfs 65 procent van het zuurstofgehalte. Een gering zuurstofgehalte belemmert de stofwisseling tussen de cellen en bevordert het verouderingsproces dat extra wordt versneld door slechte levensgewoonten, zoals stress, nicotine- en alcoholgebruik en te weinig lichaamsbeweging in de frisse lucht.

Zuurstof die op de huid doordringt, beschermt niet alleen tegen de vrije radicalen, maar versterkt ook het afweermechanisme tegen bacteriën en kan daarom gericht en effectief worden gebruikt tegen acne, pukkels, puistjes, littekens, rimpels en pigmentverkleuringen. Zuurstof behoedt de cellen tegen vroegtijdige degeneratie en verbetert de elasticiteit door een netwerk van collageen en elastine. 

‘Het geheim van de sterren’.
Een zuurstof behandeling zorgt direct voor een stralende huid. Onder hoge druk wordt zuurstof samen met een aan uw huid aangepaste ampul met enzymen in de diepere huidlaag gebracht. Met deze revolutionaire behandeling worden dus niet de gevolgen, maar de oorzaak van huidveroudering aangepakt. Je krijgt er een carboxy oxygel masker bij- verbetert de textuur van de huid, de huid word goed doorbloed, het geeft een gezonde uitstraling, de cellen krijgen meer energie (dit is een echte oppepper voor de huid) 

Boek nu: https://bjootify.com/salon/Veghel/l-arte-dell-estetica/booking

Prijs lijst

  • 60 min € 89.00
  • Kuur: aantal behandelingen 4 x € 325.00