Dreamshaper Face

Home Treatments Dreamshaper Face
Dreamshaper Face
Ultratone Biostimulatie, Non Surgical Facelift.
Biostimulatie is trending in de beauty wereld en wij werken met de Ultralift van Ultratone; de wereldleider op het gebied van professionele en non-invasieve esthetische behandelingen.

Biostimulatie houdt eigenlijk in dat lichaamseigen processen worden geïmiteerd en bevorderd zodat de huid zichzelf zal verbeteren en dus verjongen. Het fijne aan de UltraLift® behandeling is dat we het programma helemaal kunnen aanpassen op geslacht, huidskleur, huidtype en de vorm van je gezicht! Het resultaat is onder andere een liftend effect, een gladde huid en vermindering van fijne lijntjes en oneffenheden. De behandeling met zogenaamde bio-elektrische signalen is geheel pijnloos en geeft verbluffende resultaten.
 
De behandeling is opgebouwd uit 3 fasen:
Fase 1: De behandeling wordt gestart met de 3MHZ Ultrasound. Deze applicator met instelbare intensiteit pakt de fijne lijntjes aan, helpt bij het reduceren van een eventuele onderkin en verbetert de acne huid en kalmeert rosacea.

Fase 2: De behandeling gaat vervolgens verder met de Facial Activator. Via 20 facial leads worden bio-elektrische signalen aan het gezicht afgegeven. Deze signalen dringen door in de huid, het bindweefsel, het lymfatisch systeem, de bloedcirculatie en de motorpunten van de spieren. De Ultratone signalen zorgen ervoor dat de spieren samentrekken en hierdoor wordt het gezicht verstevigd, versterkt en gelift! Door deze spier samentrekkingen kunnen we de huidveroudering bestrijden en de huid aanzienlijk gladder maken. Deze medische applicatie is vertaald naar een effectieve methode om een Facelift te bewerkstelligen zonder chirurgie.

Fase 3: De behandeling kan worden afgesloten met de zogenaamde Microcurrent. Deze applicatie van kleine gepulseerde microstroom wordt gebruikt als een aangename behandeling om de dermale weefsels te verjeugdigen, de productie van collageen en elastine te verhogen en de celregeneratie te versnellen. Dit alles zorgt er voor dat de doorbloeding wordt verhoogd en gereduceerd.

Prijs lijst

  • 60 min € 99.00
  • Kuur: aantal behandelingen 12 x € 990.00