Dreamshaper Body

Home Treatments Dreamshaper Body
Dreamshaper Body
Wil je afvallen en/of je figuur corrigeren onder professionele begeleiding?  L’arte dell’estetica is hét adres voor figuurcorrectie. Omdat wij diverse methodes aanbieden kunnen wij voor iedereen een passende optie aanbieden. Een methode die bij uw levensstijl past.

Dreamshaper (Body)

De dreamshaper is een apparaat dat door middel van biosignalen werkt op de spieren, het vetweefsel en de lymfevaten. Het is een combinatie van Ultrasound, Lymfedrainage en intensieve spierstimulatie die absoluut veilig is. Niet vergelijkbaar dus met andere apparatuur die spierweefsel stuk maakt door overstimulatie. Na de behandeling is dus ook geen hersteltijd nodig. De spierstimulatie door behandeling met de Dreamshaper verhoogt energie- en calorieverbruik. Vermindert de vetmassa en vergroot de spiermassa door 90% van de spiervezels aan te spreken.

Naast spierstimulatie bevat de behandeling lymfedrainage, wat de afvoer van vrijgekomen vetzuren, glycerol en afvalstoffen stimuleert en vocht vasthouden vermindert. Ook werkt dit zéér effectief in de bestrijding van cellulite en vetophopingen.

Naast de figuur corrigerende werking heeft de Dreamshaper een positieve werking op het immuunsysteem. Het bevordert de bloedcirculatie, verbetert de zuurstofvoorziening en energieaanvoer naar de spieren.

De Dreamshaper helpt u om in record tijd het gewenste lichaam te krijgen. Het geheim is een krachtig en effectief systeem in de bestrijding van ongewenste vetsegmenten. Kortom, een succesvolle methode in de strijd tegen plaatselijke vetophopingen die met regulier sporten maar niet willen verdwijnen.

Meer informatie over figuurcorrectie? Plan een gratis en vrijblijvend intakegesprek in! Wij kijken tijdens het intakegesprek graag samen met u naar de meest geschikte methode!

Prijs lijst

  • 60 min € 89.00
  • Kuur: aantal behandelingen 12 x € 890.00