Décaar behandelingen

Home Treatments Décaar behandelingen
Décaar behandelingen
Décaar is een nieuw en modern cosmeceutical (cosmetic en farmaceutical= geneesmiddel) merk, waarbij de wetenschap en de natuur met elkaar zijn verweven: zo kun je DÉCAAR het beste omschrijven. Die twee werelden worden samengebracht voor de allerbeste resultaten. Onze producten en behandelingen zijn stuk voor stuk innovatief, uniek, veilig en heel effectief.

Onze missie is om levensveranderende huidverzorgingsproducten en behandelingen te ontwikkelen, die niet alleen veel uiteenlopende huidproblemen verbeteren, maar daarmee ook de kwaliteit van het leven. Met de kracht van de natuur, maken wij iedere huid weer gezond. Epileren of bovenlip harsen is inbegrepen.
(Met uitzondering van algen peeling)

Décaar streeft ernaar om veilige en natuurlijke cosmeticaproducten van topkwaliteit te ontwikkelen.

soorten behandelingen:
- Oxygen treatment: De huid word voorzien van zuurstof, in de vorm van perfluorcarbon. Hoe meer zuurstof er in de huid aanwezig is, hoe mooier, jeugdiger en stralender de huid eruitziet. het normaliseert de vochtbalans,Verhoogt de aanwezigheid van collageen en elastinevezels, Helpt bij de bloedcirculatie,Vermindert roodheid en ontsteking.

- Deep Pyto Peeling: De peeling is op basis van fruitzuren. Het is vooral geschikt wanneer je last hebt van: 
- Door de zon beschadigde huid.
- Oppervlakkige pigmentvlekken.
- Rimpels en lijnen.
- Een doffe, grijzige en vermoeide huid, zonder glans.
- Acne & (acne) littekens.

- Quick Refresh Treatment: Heb je even wat minder tijd en last van een onzuivere huid? Dan is de Quick Refresh Treatment by DÉCAAR ideaal voor jou! Tijdens deze treatment van ongeveer 30 minuten wordt de huid gereinigd, gescrubd en verzorgd door middel van een masker passende bij jouw huid.  Als afsluiting ontvang je een passende huidverzorging en advies over welke DÉCAAR thuisverzorgingsproducten het beste bijdragen aan jouw skincare doelen.

- Boost my skin Treatment: De huid word intensief gereinigd en voorzien van geconcentreerde werkstoffen. Een diep gereinigde huid, waardoor grove poriën, ontstekingen en oneffenheden zichtbaar zijn afgenomen. Een huid die straalt van gezondheid en vitaliteit.

- Me-time Treatment: De huid wordt intensief gereinigd en voorzien van hoog geconcentreerde werkstoffen. Tijdens een massage van maar liefst 20 minuten ontspannen de spieren, werkstoffen worden diep in de huid gemasseerd en de doorbloeding gestimuleerd. De behandeling wordt volledig op maat gemaakt en afgestemd op jouw huidconditie en wensen. Rimpels en lijnen zijn minder zichtbaar, Je hebt een mooie en natuurlijke glow, Een diep gereinigde huid, waardoor grove poriën, ontstekingen en oneffenheden zichtbaar zijn afgenomen.

-  Algen peeling: Bestaat uit algen, kruiden en perfluorcarbon. De combinatie van deze werkstoffen is zeer effectief bij het verbeteren van verschillende huidproblemen, zoals acne of couperose. Daarnaast is de Algen peeling een échte anti-aging behandeling, de huid wordt zichtbaar jeugdiger en stralender. Collageen- en elastineproductie wordt aanzienlijk gestimuleerd, waardoor rimpels en lijnen zichtbaar afnemen. De talgproductie wordt genormaliseerd, waardoor je geen last meer hebt van een vettige glans. Ontstekingen zoals mee-eters en puistjes zijn zichtbaar verminderd.

- Cleansing Treatment:  Om ontstekingen te verminderen, onderga je deze intensief reinigende en verzorgende treatment. Het doel van de Cleansing Treatment by DÉCAAR is het onder controle krijgen van acne en het aanpakken van de ontstane huidbeschadigingen.
 

Prijs lijst

  • Oxygen treatment 75 min € 73.00
  • Deep Pyto Peeling 50 min € 75.00
  • Quick Refresh Treatment 30 tot 45 min € 38.00
  • Boost my Skin Treatment 60 min € 73.00
  • Me-time treatment 90 min € 98.00
  • Cleansing Treatment 60 min € 68.00
  • Algen peeling 60 min € 85.00
  • Algen peeling kuur 3 x € 225.00