Compressietherapie

Home Treatments Compressietherapie
Compressietherapie
Compressietherapie d.m.v. de Balancer

Compressietherapie is een manier om een minder goed functionerend lymfestelsel weer in een betere conditie te brengen. Het is een heerlijke ontspannende therapie. Het verbetert het metabolisme, de bloedcirculatie en activeert de vetstofwisseling. 

Net als de bloedbaan waarin bloed circuleert, heeft het lichaam een lymfestelsel waar lymfevocht doorheen stroomt. Maar in tegenstelling tot de bloedcirculatie is het lymfestelsel alleen een afvoerend systeem. De lymfevaten bevatten kleppen zodat het vocht niet kan terugstromen of stagneren. Het vervoer gaat van kleine vaatjes naar vele grotere vaten. Met name de oksels en de liezen bevatten grote lymfestations (de lymfeknopen). Deze lymfeknopen hebben een aantal functies waaronder filteren maar zijn ook weerstandsensoren. Een goed werkend lymfesysteem is mede bepalend voor de gezondheid en is essentieel voor een goede stofwisseling en een goede weerstand. Wanneer het systeem niet goed werkt ontstaat cellulitis en vocht- en vetophopingen. Compressietherapie stimuleert het lymfesysteem om weer op een gezonde manier te werken. De Balancer is als het ware een pak waarin u stevig ingepakt op de behandeltafel ligt.

U kunt ook voor de wraps gaan met de T-shock kruiden gel.
Eerst brengen wij op de probleemzones een krachtige kruidenemulsie aan die de natuurlijke bloedcirculatie en lymfestroom stimuleert. Daarna brengen we de katoenen wraps aan en een plastic pak en daar overheen gaat het compressiepak. Klachten zoals vochtophopingen, vermoeidheid, pijn in de benen en futloosheid zullen hierdoor verminderen of zelfs verdwijnen. De perfecte behandeling voor de aanpak van o.a. cellulite, oedeem en lokale vetophopingen.


De behandeling duurt slechts 45minuten en is zeer aangenaam. Er zijn gemiddeld 8 tot 16 behandelingen nodig om het gewenste resultaat te behalen. De behandeling zorgt voor een optimale stimulatie van bloedcirculatie en lymfesysteem. Dit resulteert in: verminderde cellulite, minder vermoeide benen en pijnklachten en meer weerstand en energie.

Meer informatie over figuurcorrectie? Plan een gratis en vrijblijvend intakegesprek in! Wij kijken tijdens het intakegesprek graag samen met u naar de meest geschikte methode!
 

Prijs lijst

  • 40 min € 45.00
  • Kuur: aantal behandelingen 10 x € 349.00
  • i.c.m. Oedemacel of Adipocel bodywraps € 79.00
  • Kuur: i.c.m. Oedemacel of Adipocel bodywraps 8x € 599.00