Bioresonantie

Home Treatments Bioresonantie
Bioresonantie
Wat is Bioresonantie ?

Bioresonantie Therapie is een pijnloze therapievorm waarbij een cliënt wordt aangesloten op medische apparatuur.

Elk lichaamscel heeft zijn eigen frequenties (trillingen). Via een koptelefoon , vindt er een registratie plaats van afwijkende lichaamsfrequenties. Bij afwijkende lichaamsfrequenties is het lichaam uit balans en kan de energie niet meer doorstromen. Organen werken niet meer naar behoren. Er ontstaan allerlei klachten, ook huidklachten die maar niet weggaan. Bv acne, rosacea eczeem, psoriasis.

Als we de blokkades opheffen zal het lichaam weer in staat zijn zich te herstellen.

Door het lichaam te prikkelen en de werking van de organen te stimuleren of te herstellen kunnen de klachten verdwijnen of aanzienlijk afnemen. Hiervoor worden onder andere homeopathische middelen en voedingssupplementen ingezet. Het gevolg is dat de belastende stoffen die u ziek maken, worden vrijgemaakt en uitgescheiden door organen zoals de blaas, longen, darmen en huid. 

Met als positief gevolg dat het zelfgenezend vermogen – het immuunsysteem – van het lichaam zo weer z'n werk gaat doen. Daarnaast kunnen voedingsstoffen worden aangevuld zodat het desbetreffende orgaan beter zijn werk kan gaan doen en kan herstellen. 

Onze apparatuur is gemaakt om virussen en bacteriën en schimmels op te sporen en d.m.v van een tegenfrequentie de virus of bacterie te vernietigen. 

Behandelaar: G.M.P. Persoon 
Deze behandeling wordt door de Alternatieve Therapie vergoed. 

Prijs lijst

  • 90 min € 85.00
  • Flesje Remedy € 15.00