Acne

Home Treatments Acne
Acne
Heb je last van Acne en weet je je er geen raad mee? Heb je storende meeëters en puistjes waar je zelf niet aan wil zitten, om te voorkomen dat je littekens krijgt? Bij L’Arte dell’ Estetica zijn we gespecialiseerd in de behandeling van acne! Omdat wij ANBOS gecertificeerd zijn, zijn wij verplicht onze specialisatie Acne up to date te houden door regelmatig bijscholingen te volgen. Omdat wij deze Acnespecialisatie hebben, krijg jij de behandeling meestal ook vergoed door de zorgverzekeraar(afhankelijk van het pakket wat je afneemt bij je zorgverzekeraar).

Acne is een huidaandoening die verschillende oorzaken kan hebben. Acne uit zich vaak in ontstekingen die pijnlijk zijn en bij een onjuiste behandeling voor littekens kan zorgen. Een combinatie van behandelingen en gebruik van de juiste prodcuten en voeding kunnen helpen om van Acne af te komen. Graag gaan wij samen met jou op zoek naar de oorzaak en de oplossing van dit probleem.

Hoe behandelen wij?

Iedereen die bij ons start met behandelingen krijgt een huidscan (Observ 520) zodat we goed in kaart kunnen brengen met welk huidtype we te maken hebben. In het geval van Acne checken we bij de huidscan ook of te maken hebben met de p.bacterie, wat in vele gevallen de oorzaak is van acne. Na het maken van de huidscan gaan we een behandelplan opstellen.

Elke huid is anders en heeft dus ook een andere behandeling nodig. Over het algemeen bestaat een Acne behandeling uit reinigen, een diepreinigende peeling, het verwijderen van de onzuiverheden, en het kalmeren van de huid door middel van een masker. Wij hebben diverse hoogwaardige peelings in ons assortiment. De behandelend specialiste zal de producten en behandelwijze kiezen die het beste past bij jouw huid. Ook zal zij na de behandeling een passend productadvies geven. De acnehuid is een huid die een specifieke behandeling vereist. Ons ruime assortiment biedt verschillende opties, waar jouw huid echt baat bij zal hebben!

Na de eerste acne behandeling kan uw huid er al kalmer en egaler uitzien.

Zodra we de huid rustig hebben gekregen kunnen we onze topbehandeling ‘Hydralift’ gaan inzetten. Dit is een combinatie van 3 behandeltechnieken die de huid mooi egaal zullen krijger. Eventuele huidverkleuringen, grove poriën en (oppervlakkige) littekens door Acne kunnen we hiermee heel mooi wegkrijgen.

Hydralift is een apparaat waarmee we 3 behandelmethodes achter elkaar kunnen gebruiken. Eerst passen we acids toe, voor een grondige maar zachte reiniging, gevolgd door een peeling. Dan volgt de Mesotherapie. Dit is een techniek die ervoor zorgt dat de ‘aanvoerkanaaltjes’ in de huid open komen te staan zodat voedingsstoffen snel en effectief op hun bestemming aankomen. Daarna volgt Microdermabrasie. Dit is een techniek waarmee we als het ware het bovenste laagje van de huid afhalen. Daardoor verminderen we huidoneffenheden en voorkomen we nieuwe verstoppingen van de poriën. Als laatste voegt het Hydralift apparaat Hyaluron Acid toe aan de huid.  Een superbehandeling dus voor na de acnebehandelingen! Voor optimaal resultaat adviseren wij de Hydralift behandeling in kuurverband te doen en onze Comfort-Zone producten voor thuisgebruik.

Wil jij weten of we jou kunnen helpen? Of wil je dat we met je meekijken om te zien of je de behandelingen vergoed krijgt? Plan dan nu een gratis en vrijblijvend intakegesprek in, wij helpen u graag!


 

Prijs lijst

  • 30 min € 37.00
  • 60 min € 67.00
  • 75 min € 79.00